Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Joi, 17 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Arhiva Emisiuni

Autor

Radio România Actualităţi

15 Mai 2019
Vizualizari: 998
Comentează add

Vilonistul Razvan Stoica si sora lui, pianista Andreea Stoica se simt ca acasă când cântă pe scena Sălii Radio.

"Ne simțim ca acasă pe scena Sălii Radio" "Ne simțim ca acasă pe scena Sălii Radio" - Conține video

radio-romania-actualitati

Frații Răzvan și Andreea Stoica au fost invitații Danielei și ai lui Ionuț la Radio România Actualități unde au vorbit despre muzică,fiind o pasiune moștenită de la tatăl lor și pe care au îmbrășișat-o încă de mici, despre emoțiile pe care le transmit publicului cu ocazia fiecărui concert, despre vioara Stradivarius, dar și despre viața dincolo de scenă.

“Călătorim foarte mult pentru că avem concerte în toată lumea, iar când am nevoie de liniște, fie mă retrag în casa mea din Olanda,situată într- o pădure, fie mă urc la bordul unui avion de mici dimensiune pentru care am licență de pilotaj.”, a spus vilonistul Razvan Stoica.

Referindu se la concertul pe care cei doi frați îl vor susține impreuna cu orchestra Kamerata Stradivarius, in data de 21 mai-Iasi,respectiv 26 mai-Sala Radio,ei au spus că va fi un concert cu sunete deosebite și pe care îl așteaptă cu mare nerăbdare. Răzvan Stoica este considerat de critici unul dintre cei mai buni violoniști ai generatiei sale.

Cântă la un Stradivarius pe care l-a obţinut la un concurs unde a avut 170 de contracandidaţi; un violonist care are în palmares zeci de premii la concursuri internaţionale şi despre care presa străină vorbeşte la superlativ. Sora lui,pianista Andreea Stoica este absolventă a celebrului Royal Conservatory din Amsterdam renumită pe plan muzical.


Etichete prietenii de la 10razvan stoicaandreea stoicastradivariuspianvioara

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live