Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 24 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Irinel Călin, Tulcea

4 Mai 2016
Vizualizari: 1449
Comentează add

Mai multe nave de pasageri vor lega, până la sfârşitul lunii septembrie, Portul Tulcea de localităţile izolate din Delta Dunării

Nave de pasageri din portul Tulcea spre localităţile izolate din Deltă

irinel-calin-tulcea

 

Între noutăţile anunţate de transportatorul public naval se numără şi o legătură zilnică între Sulina şi Tulcea, pentru prima dată după anul 2000. 

Oraşul Sulina, singurul din ţară în care se ajunge doar pe apă, va avea legătură zi de zi cu muncipiul Tulcea, până la sfârştiul lunii septembrie. În baza unui acord, semnat cu Ministerul Transporturilor, Societatea "Navrom Delta", singurul transportator naval public de persoane din Tulcea, a introdus curse zilnice cu navele de pasageri, sau catamaranzi, spre Sulina.

Mai mult, spre altă localitate izolată din Deltă, Sfântu Gheorghe, "Navrom Delta" va avea, până la sfârşitul lunii septembrie, şase curse pe săptămână, mai puţin în zilele de marţi.  

Societatea "Navrom Delta" are în intenţie să deschidă, începând cu anul viitor, şi alte trasee între localităţile izolate din Delta Dunării, dacă se va aproba un plan judeţean de transport naval şi dacă mai multe canale de legătură între aceste localităţi vor fi decolmatate, astfel încât să devină navigabile.


Etichete TulceaSulinaSfântu GheorgheNavromDelta

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live