Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI Vineri, 03 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mona Constantinescu, Constanţa

15 Iulie 2014
Vizualizari: 1099
Comentează add

În lucrările de reparaţii şi constructii au fost implicaţi 500 angajaţi ai şantierului naval, iar valoarea contractului a fost de aproximativ 29 milioane de dolari.

Nava Flaminia, reparată la Mangalia

mona-constantinescu-constanta

Portul din Constanţa. Foto: Arhivă.

Santierul naval Daewoo-Mangalia Heavy Industries S.A., a finalizat lucrarile la nava Flaminia 

Într-un comunicat remis presei se arata ca luni, 14 iulie 2014, a fost livrat proiectul MSC “Flaminia”, in deplina concordanta cu cerintele comerciale, tehnice, tehnologice si de calitate asumate contractual de catre Daewoo-Mangalia Heavy Industries, fata de clientul sau german, supravegheate si confirmate de societatea de clasificare GermanischerLloyds.

Lucrarile derulate de-a lungul celor 5 luni de activitate au vizat inlocuirea structurii de corp deteriorate a navei, lucrari specializate in vederea racordarii tehnologice si functionale a structurilor de corp noi cu sistemele existente ale navei si lucrari suplimentar comandate de client respectiv inlocuirea elicei si structurii prova ( bulbul ), in vederea imbunatatirii performantelor navei, sub aspectul vitezei si consumului de combustibil.

Totodata s-au efectuat teste functionale ale instalatiilor si echipamentelor navei.

În  lucrările de reparaţii şi constructii au fost implicaţi 500 angajaţi ai şantierului naval, iar valoarea contractului a fost de  aproximativ 29 milioane USD.

Nava Flaminia, incarcata cu deseuri periculase,  la bordul careia anul trecut a avut loc un incendiu puternic, a ajuns in Santierul Naval Daewoo Mangalia pentru reparatii dupa ce vasul a fost descarcat si decontaminat.


Etichete Ştiri sud-estFlaminianavădeşeurireparatăMangaliaşantiernavalDaewoo

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live