Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: STIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Vineri, 07 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

26 Aprilie 2018
Vizualizari: 825
Comentează add

Sancţiunile împotriva Coreii de Nord trebuie să rămână până când se vor vedea schimbări concrete, a declarat secretarul general al NATO.

NATO cere menţinerea sancţiunilor împotriva Coreei de Nord

sergiu-stet

  Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg. Foto: flickr.com/nato.

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat că sancţiunile împotriva Coreii de Nord trebuie să rămână până când se vor vedea schimbări concrete.

Vineri, 27 aprilie, liderii Coreii de Sud şi Coreii de Nord se întâlnesc într-o reuniune istorică de o zi. Jens Stoltenberg a subliniat că întrevederea dintre cei doi lideri este încurajatoare, dar este important să fie menţinute presiunile asupra Phenianului pentru programul său nuclear.

"Unul dintre motivele pentru care vedem progres în ultimele săptămâni este presiunea pe care o exercităm asupra Coreii de Nord şi, în acelaşi timp, sancţiunile pe care ONU le-a adoptat. Salutăm faptul că ONU a adoptat sancţiuni stricte, dar şi faptul că le-a implementat într-un mai mare grad decât a făcut-o anterior", a declarat secretarul general al NATO.


Etichete PhenianPyongyangCoreeamilitarsancţiuninuclearJens Stoltenberg,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live