Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Marţi, 24 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

30 Octombrie 2018
Vizualizari: 736
Comentează add

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat că exerciţiile care se derulează din Islanda până la Marea Baltică nu reprezintă o ameninţare pentru Moscova.

NATO a respins criticile Rusiei cu privire la exerciţiile militare

sergiu-stet

 

NATO a respins criticile Rusiei cu privire la cele mai mari exerciţii militare desfăşurate de la sfârşitul Războiului Rece până acum.

BBC transmite că secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, a declarat că exerciţiile care se derulează din Islanda până la Marea Baltică nu sunt proiectate să reprezinte o ameninţare pentru Moscova.

"Aceste exerciţii au fost programate cu mult timp în urmă, nu sunt îndreptate împotriva nimănui şi sunt 100% defensive. Ne instruim în timp de pace pentru a ne asigura că forţele noastre pot acţiona unite în momente de criză şi conflict. Ne instruim, de asemenea, pentru a testa şi certifica capabilităţile de răspuns ale NATO pentru anul 2019", a declarat Jens Stoltenberg. Secretarul general al NATO a mai spus că Moscova a fost notificată şi informată cu privire la exerciţiile militare. 


Etichete NATO. RusiaMoscovaJens Stoltenbergexerciţii militre

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live