Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Miercuri, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Predescu

1 Decembrie 2018
Vizualizari: 1417
Comentează add

Meciul de debut la EURO 2018 a adus și prima victorie pentru naționala de handbal a fetelor, 31-28 cu Cehia.

Naționala de handbal fete câștigă cu Cehia de 1 decembrie

bogdan-predescu

Foto: Marius Ionescu

România și-a luat revanșa după eliminarea de la mondialul de anul trecut în fața Cehiei și a câștigat disputa de la Brest din Grupa D a Campionatului European din Franța, cu 31-28, după ce la pauză scorul era 17-11 pentru noi.

O primă repriză excelentă, cu o apărare perfectă și cu o poartă în zi de grație, Yulia Dumanska reușind un procent de 38% cu 13 mingii apărate. A fost 17-11 la pauză și repriza secundă venea cu amintirea meciului de anul trecut de la Leipzig, acolo unde am condus la pauză și am pierdut în final. A fost pănă la urmă victorie pentru noi cu 31-28, dar după un final cu emoții, în care însă linia noastră de 9 metrii a mers mult mai bine, având principalele marcatoare în Cristina Neagu 8 goluri și Eliza Buceschi 9 goluri. De altfel Eliza a primit și trofeul acordat celei mai bune jucătoare a meciului. 
 
 
România are două puncte în clasament, la egalitate cu Germania care a reușit surpriza în prima etapă după ce a câștigat cu 33-32 meciul cu Norvegia. În etapa următoare, luni 3 decembrie se joacă la Brest meciurile: Germania - România de la ora 19.00 și Cehia - Norvegia de la ora 22.00. 
 

Etichete handbalCampionat EuropeanCehiaRomaniavictorie1 decembrieNeaguBuceschi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live