Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA Duminică, 28 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Camelia Banța

29 Octombrie 2017
Vizualizari: 3543
Comentează add

Pentru Ovidiu Anton, muzica este "tonul" său în viață. Atras mai mult de hard-rock, la vârsta de 15 ani înființează formația CARPE DIEM, al cărui solist devine.

Muzica este "tonul meu în viaţă" Muzica este "tonul meu în viaţă" - Conține audio

camelia-banta

Unde-și mai găsesc locul în zilele noastre adepții muzicii rock din România și în ce măsură mesajele pieselor lor au rămas aceleași de-a lungul timpului... Întrebări cu răspunsuri în interviul sincer și de suflet pe care i l-a acordat Cameliei Banța, Ovidiu Anton, câștigătorul selecției naționale de anul trecut pentru Eurovision, cu o piesă tribut pentru victimele incendiului de la clubul Colectiv.

Pentru Ovidiu Anton, muzica este "tonul" său în viață. Atras mai mult de hard-rock, la vârsta de 15 ani înființează formația CARPE DIEM, al cărui solist devine.

Între 2012-2016 concurează la selecția națională Eurovision. Într-un final, câștigă dreptul de a reprezenta România la concurs international Eurovision de la Kiev. Ce s-a întâmplat anul trecut...nu mai povestim!

AUDIO: In prezent, Ovidiu a editat câteva piese și se pregătește să lanseze anul viitor primul album al trupei sale, ANTON. Un interviu realizat de Camelia Banţa.


Etichete MuzicaOvidiu Anton

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live