Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE(Continuare) Duminică, 27 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Helmis

23 Februarie 2015
Vizualizari: 774
Comentează add

Muzeul de Istorie Naturala Grigore Antipa detine specimene rare din fauna globului , dar si exponate de exceptie cu povesti fabuloase, alaturi de binecunoscutele sale embleme.

Muzeul de Istorie Naturală Grigore Antipa Muzeul de Istorie Naturală  Grigore Antipa - Conține audio

mihaela-helmis

 Cap-trofeu de luptă Peru. Foto:  Mihaela Helmis

Primele colecţii, din 1834, aparţinând Colegiului Sf. Sava,au stat la baza constituirii muzeului de istorie naturala gazduit in timp in diferite cladiri din Bucuresti.Director din 1893, timp de 51 de ani , dr. Grigore Antipa e cel prin a carui stradanie a fost proiectat si construit actualul sediu de la Piata Victoriei. Campania dedicata muzeelor noastre e continuata azi cu Muzeul de Istorie Naturala Grigore Antipa , una dintre cele mai cunoscute instituţii cu cercetare zoologică polivalenta din Europa, implicat în colaborări cu multe muzee, instituţii şi universităţi de pe toate continentele.Cu totii avem o imagine legata de acest renumit muzeu , care, dupa Luis Ovidiu Popa, noul sau manager, e mult mai mult decat atat de moderna sa expunere de baza.

AUDIO: Muzeul Antipa

Muzeul de Istorie Naturala Grigore Antipa , detine specimene rare din fauna globului , dar si exponate de exceptie ,cu povesti fabuloase, alaturi de binecunoscutele sale embleme. 

AUDIO: Muzeul Antipa


Etichete 365 de muzee în 365 de zileMuzeul Antipa

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live