Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Miercuri, 26 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Vulcan, Sibiu

12 Iunie 2015
Vizualizari: 1241
Comentează add

Muzeul Naţional Brukenthal din Sibiu a primit Certificatul de Excelenţă al siteului, TripAdvisor Travellers Award 2015 - anunţă un comunicat de presă al muzeului sibian.

Muzeul Brukenthal a primit Certificatul de Excelenţă al TripAdvisor

carmen-vulcan-sibiu

Muzeul Brukenthal din Sibiu. Foto: wikipedia.org.

Muzeul Naţional Brukenthal din Sibiu a primit Certificatul de Excelenţă al celui mai mare site de călătorii din lume, TripAdvisor Travellers Award 2015 - anunţă un comunicat de presă al muzeului sibian.

Prin aceasta, Muzeul Brukenthal este recunoscut ca una dintre destinaţiile de excelenţă pentru turiştii din întreaga lume.

Selectarea muzeului sibian pentru certificatul de excelenţă s-a făcut pe baza recenziilor şi aprecierilor exprimate de vizitatori pe site-ul de călătorii http://www.tripadvisor.com/.

De cinci ani, TripAdvisor a acordat acest premiu în beneficiul turiştilor de pe întregul glob.

În selectarea câştigătorilor Certificatului de Excelenţă, TripAdvisor foloseste un algoritm care ia în calcul calitatea, cantitatea şi actualitatea recenziilor, precum şi clasarea în indexul de popularitate de pe website.

Pe TripAdvisor, Muzeul Naţional Brukenthal a primit recenzii de la 111 călători, 58 dintre ei oferind calificativul excelent, iar 40 ? foarte bine.

TripAdvisor este cel mai mare site de călătorii din lume cu peste 340 milioane de vizitatori unici pe lună, mai mult de 225 milioane de recenzii care acoperă 4,9 milioane destinaţii turistice, restaurante şi spaţii de cazare.


Etichete ştiri centruSibiuMuzeul BrukenthalTripAdvisor Travellers Award 2015călătoriiturismCertificat de Excelenţăcultură

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live