Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Luni, 27 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Marcela German

31 Martie 2022
Vizualizari: 352
Comentează add

Fotografii cu saci conținând buletine de vot pentru alegerile din Ungaria aruncate pe câmp aproape de Târgu Mureș au ajuns în posesia presei încă de ieri.

Mureș: Saci cu buletine de vot pentru scrutinul din Ungaria, găsite pe câmp

marcela-german

Foto: Marcela German.

IPJ Mureș a anunțat astăzi că polițiștii din Târgu Mureș s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe un teren viran de pe raza localității Livezeni au fost găsite mai multe plicuri desigilate și buletine de vot.

Acestea au fost ridicate în vederea clarificării cu exactitate a situației de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun.

Fotografii cu saci conținând buletine de vot pentru alegerile din Ungaria aruncate pe câmp aproape de Târgu Mureș au ajuns în posesia presei încă de ieri, iar jurnaliștii au sesizat Poliția.

Pe pagina sa de Facebook, candidatul opoziției din Ungaria, Marki-Zay Peter pune fapta pe seama susținătorilor lui Viktor Orban și a partidului FIDESZ care de teama înfrângerii în alegeri încearcă să fraudeze și au vrut literalmente să transforme în gunoi intenţia de vot, dar juriştii opoziției lucrează deja la pașii de urmat pentru a nu mai permite frauda, a scris candidatul.


Etichete ipj murestargu mureslivezeniplicuribuletine de votungariaalegeri ungariamarki-zay peterviktor orbanfideszfrauda(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live