Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Miercuri, 14 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cristina Dumitrescu

20 Noiembrie 2020
Vizualizari: 239
Comentează add

Municipiul Constanța, unde rata incidenţei infectării cu coronavirus a trecut de 9 la mie, intră din această seară, de la ora 20:00, în carantină pentru două săptămâni.

Municipiul Constanța intră în carantină

cristina-dumitrescu

 

În România, doar 17 judeţe mai sunt astăzi în zona galbenă, adică cu mai puţin de 3 îmbolnăviri cu COVID-19 la mia de locuitori în ultimele două săptămâni. Sibiul a scăzut uşor sub 9 la mia de locuitori, dar este în continuare pe primul loc la nivel naţional. De astăzi şi Spitalul Judeţean din Sibiu are conducere militară, după ce în urmă cu câteva zile, la conducerea DSP a fost numit un militar.
 
Alte câteva localităţi, inclusiv municipii, se pregătesc să intre în cartantină, din cauza ratei ridicate de infectare, Constanţa, chiar din această seară, după cum aflăm de la Cristina Dumitrescu.
 
Reporter: Municipiul Constanța, unde rata incidenţei infectării cu coronavirus a trecut de 9 la mie, intră din această seară, de la ora 20:00, în carantină pentru două săptămâni. O măsură similară va fi luată astăzi şi pentru alte șapte localități din județul Constanța: Agigea, Costinești, Lumina, Mihail Kogălniceanu, Medgidia, Techirghiol și Valu lui Traian. Municipiul Lugoj, din județul Timiș, intră, de asemenea, în carantină de la miezul nopții, după ce rata de infectare a depășit 7 la mie.
 
În județul Ilfov vor intra în carantină pentru 14 zile alte două localități, Chiajna și Bragadiru, după ce măsura a fost aplicată ieri comunelor Clinceni și Berceni, de la periferia capitalei.
 
În aceste localități, incidența este în jur de 10 la mie. De altfel, județul Ilfov, în care își au reședința foarte mulți oameni care lucrează în București, are o rată de incidență a infectării cu coronavirus de 7,89 la mie cumulat la 14 zile, ceea ce înseamnă locul 2 la nivel național după Sibiu, care are astăzi 8,9 la mie.
 
 
 

Etichete (II)Constantacarantina

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live