Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA (R) Luni, 06 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Valică

25 Februarie 2014
Vizualizari: 1238
Comentează add

Liberalii au votat împotriva acestei moţiuni, viceliderul deputaţilor PNL, spunând că o situaţie de urgenţă, ori catastrofă, nu trebuie să facă obiectul unei bătălii politice.

Moţiunea simplă pe tema deszăpezirii, respinsă de deputaţi

carmen-valica

Camera Deputaţilor. Foto: Arhivă

Plenul Camerei Deputaţilor a respins, în urmă cu puţin timp, moţiunea simplă, iniţiată de paralamentarii PDL şi PP-DD, pe tema deszăpezirii.

Semnatarii criticau, printre altele, faptul că în lunile decembrie şi ianuarie, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri ar fi încheiat contracte de aproape 100 milioane de lei, prin proceduri considerate netransparente.

În repilică, ministrul delegat pentru infrastructură, Dan Şova, a arătat că suma pentru deszăpezire de anul acesta este mai mică decât cele achitate în timpul guverării PDL.

Liberalii au votat împotriva acestei moţiuni, viceliderul deputaţilor PNL, Victor Paul Dobre, spunând că o situaţie de urgenţă, ori catastrofă, nu trebuie să facă obiectul unei bătălii politice.

Semnatarii au cerut raport complet privind costurile deszăpezirii

Semnatarii moţiunii au cerut ministrului delegat pentru infrastructură, Dan Şova, să prezinte un raport complet, privind costurile deszăpezirii în perioada 24-31 ianuarie. 

Anterior, Dan Şova a declarat: "Nu se plăteşte nimic la deszăpezire, în luna februarie.

"La deszăpezire se plăteşte în aprilie.

"Suma pentru deszăpezire, de anul acesta, va reprezenta maxim 40% din cât a plătit doamna Boagiu în 2010-2011 şi cam 60% din ceea ce aţi plătit dvs în 2011-2012",a precizat viceliderul deputaţilor PNL.

Moţiunea simplă a fost dezbătut luni, de deputaţi, iar grupul parlamentar al PNL din Cameră a anunţat că va vota împotriva acestei moţiuni. 


Etichete moţiunevotDan Şovadeputaţirespingere

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live