Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Duminică, 06 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Gabriel Klimowicz

18 Septembrie 2017
Vizualizari: 684
Comentează add

Ministrul spune că a recuperat foarte multe întârzieri în implementarea programului de guvernare și că nu are motiv să își dea demisia

Moţiunea simplă din Senat cere demisia ministrului Liviu Pop

gabriel-klimowicz

La Senat este dezbătută şi votată, astăzi, moţiunea simplă pe educaţie, iniţiată de PNL. Moţiunea este semnată de 37 de senatori PNL şi USR şi solicită demisia ministrului educaţiei, Liviu Pop.

De asemenea, PNL şi USR îi cer acestuia să prezinte, în Parlament, un raport privind starea învăţământului românesc. Moţiunea se intitulează "România fără educaţie de calitate este o Românie săracă".

Ministrul Educației, Liviu Pop a venit la Senat ca să răspundă criticilor opoziţiei. El a a spus că a recuperat foarte multe întârzieri, în implementarea programului de guvernare și să nu are motiv să își dea demisia.

”Avem cel mai mare program de formare al profesorilor. Pentru copiii de clasa a cincea, mi-am cerut eu scuze în numele foștilor ministri pentru că nu s-a rezolvat problema manualelor”, a spus ministrul, precizând că sunt trei proiecte de lege care după ce vor fi implementate vor rezolva problemele din sistem.


Etichete moţiune simplăeducaţiePNLUSRLiviu PopSenat

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live