Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Joi, 09 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

3 Octombrie 2019
Vizualizari: 716
Comentează add

Moţiunea de cenzură va fi citită în Parlament

-

 Foto: Agerpres.

Senatorii şi deputaţii se vor reuni, astăzi, în şedinţă comună, pentru citirea moţiunii de cenzură, depusă acum două zile de opoziţie.

Documentul va fi dezbătut şi votat săptămâna viitoare, pe 10 octombrie.

Propunerea PSD ca moţiunea să fie votată mai repede, în ziua de sâmbătă, a căzut ieri la vot, prilej pentru formaţiunile de opoziţie să susţină că partidul de guvernământ a pierdut majoritatea în legislativ.

În textul moţiunii se spune că, imediat după căderea guvernului Dăncilă, opoziţia va propune cea mai bună soluţie guvernamentală pentru români, cu un program de guvernare responsabil, orientat către dezvoltarea şi modernizarea ţării şi către prosperitatea reală a fiecărui român.

În replică, Partidul Social Democrat atrage atenţia asupra unei noi ameninţări din partea opoziţiei că, odată ajunşi la guvernare, vor tăia masiv veniturile românilor.

Liderii PSD arată într-un mesaj postat pe Facebook că omul de afaceri Dragoş Anastasiu, preşedinte al Camerei de Comerţ Româno-Germane, a declarat, la o întâlnire cu oameni de afaceri germani, că premierul tehnocrat, care va ajunge la putere anul viitor în România, va disponibiliza 400.000 de bugetari, va renunţa la cota unică de impozitare şi va adopta impozitarea progresivă, pentru a putea plăti pensiile şi salariile.
 


Etichete moţiune de cenzurăParlament

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live