Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: VATRA LUMINOASĂ Sâmbătă, 30 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

18 Iunie 2017
Vizualizari: 1579
Comentează add

Moţiunea de cenzură la adresa Cabinetului Grindeanu va fi citită duminică în plenul Parlamentului, mai devreme cu o zi decât era programat.

Moţiunea de cenzură la adresa guvernului va fi citită în Parlament

radiojurnal
Moţiunea de cenzură la adresa Cabinetului Grindeanu va fi citită duminică în plenul Parlamentului, mai devreme cu o zi decât era programat.
 
Dezbaterile şi votul ar urma să se desfăşoare miercuri.
 
Organizaţiile PSD din ţară au votat ieri o declaraţie comună prin care condamnă categoric ceea ce consideră "tentativa ilegală şi neconstituţională a celor doi foşti membri ai partidului, Sorin Grindeanu şi Victor Ponta, de a prelua puterea executivă a statului român".
 
Fac excepţie două filiale, cea din judeţul Timiş, unde este preşedinte Sorin Grindeanu şi cea din Caraş-Severin, care nu s-a întrunit încă.
 
Aflată la Tulcea, vicepreşedinta PSD, Doina Pană, şi-a exprimat convingerea că moţiunea va fi votată.
 
Doina Pană: "Acesta blamat Comitet Executiv Naţional este, de fapt, cel mai democratic for, pentru că pe lângă toată conducerea centrală a partidului, include şi toţi preşedinţii organizaţiilor judeţene, deci, de fapt, include toată baza partidului.
 
"Ori, când în unanimitate se declară că acest guvern nu-şi mai poate păstra susţinerea politică, asta înseamnă că este şi vocea PSD-iştilor din teritoriu. Deci eu mă îndoiesc că vreun parlamentar responsabil nu va vota moţiunea".

Etichete moţiune de cenzurăguvernPSDSorin GrindeanuDoina Pană

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live