Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ROMANIA – STARE DE ALERTĂ- continuare Miercuri, 03 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobriţoiu

16 Aprilie 2019
Vizualizari: 816
Comentează add

Camera Deputaţilor a respins astăzi, cu 95 de voturi pentru, 155 împotrivă şi 19 abţineri, moţiunea simplă iniţiată de PNL la adresa ministrului energiei, Anton Anton.

Moţiune simplă respinsă

radu-dobritoiu

 

Camera Deputaţilor a respins astăzi, cu 95 de voturi pentru, 155 împotrivă şi 19 abţineri, moţiunea simplă iniţiată de PNL la adresa ministrului energiei, Anton Anton. La dezbaterile de ieri, iniţiatorii au atras atenţia asupra creşterilor mari înregistrate în ultimii patru ani la preţurile pentru energie şi gaze naturale. Totodată liberalii, susţinuţi de reprezentanţii USR şi PMP, au spus că absenţa strategiei energetice naţionale descurajează investiţiile firmelor din sectorul privat. 

Ministrul Anton Anton a declarat că executivul este preocupat de preţul înregistrat la energie şi gaze naturale, iar prin adoptarea Ordonanţei de Urgenţă 114 aceste creşteri sunt limitate pentru următorii trei ani. Ministrul a mai precizat că documentul privind strategia energetică se află într-o fază avansată de adoptare la nivelul Guvernului - a transmis redactorul RRA, Iulia Gherman.

 

Etichete Anton AntonMotiune respinsa

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live