Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Probleme la zi Joi, 15 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

10 Februarie 2021
Vizualizari: 206
Comentează add

Parlamentarii PSD au depus, astăzi, la Camera Deputaţilor, moţiunea simplă la adresa ministrului sănătăţii, Vlad Voiculescu.

Moţiune simplă la adresa ministrului sănătăţii, Vlad Voiculescu

radiojurnal

   Foto: facebook.com/cameradeputatilor

Parlamentarii PSD au depus, astăzi, la Camera Deputaţilor, moţiunea simplă la adresa ministrului sănătăţii, Vlad Voiculescu. Acesta este acuzat de incompetenţă în gestionarea situaţiei sanitare provocată de pandemie. Liderul deputaţilor social-democraţi, Alfred Simonis, a declarat în plen:
 
Alfred Simonis: Vă înaintăm moţiunea simplă, intitulată "Incompetenţa şi lipsa de asumare ucid - Vlad Voiculescu, un pericol pentru sănătatea şi viaţa românilor", moţiune iniţiată de 109 deputaţi ai Partidului Social Democrat. Solicit Biroului Permament, ca această solicitare să se regăsească astăzi pe ordinea de zi, să stabilim calendarul pentru dezbatere şi vot şi, de asemeneam sper ca la finalul dezbaterilor şi în urma votului, domnul Vlad Voiculescu să demisioneze şi dacă nu are decenţa să o facă, să fie demis de urgenţă de premierul Florin Cîţu.
 
Realizator: Totodată, ministrul Vlad Voiculescu este aşteptat la Camera Deputaţilor, luni, 15 februarie, la "Ora Guvernului", la solicitarea social-democraţilor. Aceştia vor lămuiri privind măsurile luate în unităţile medicale pentru evitarea unor tragedii, cum au fost cele de la Piatra Neamţ şi de la Spitalul "Matei Balş" din capitală - ne-a transmis redactorul nostru Iulia Gherman.
 
(PH)
 

Etichete PSDmotiune simplaVlad Voiculescu(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live