Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINAL - continuare Miercuri, 21 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

22 Aprilie 2019
Vizualizari: 190
Comentează add

Premierul rus, Dmitri Medvedev, spune că nu-şi face iluzie că Zelenski, un actor de comedie fără niciun fel de experienţă politică, nu va repeta formulele ideologice binecunoscute.

"Moscova are şansa de a-şi ameliora relaţiile cu Ucraina"

sergiu-stet

 Dmitri Medvedev, premierul Rusiei.                      Foto: Arhivă

Premierul rus, Dmitri Medvedev, a afirmat ca Moscova are şansa de a-şi ameliora relaţiile cu Ucraina în urma victoriei lui Volodimir Zelenski în alegerile prezidenţiale.
 
Cu toate acestea, Medvedev a afirmat că nu are iluzia că Zelenskyi, un actor de comedie fără niciun fel de experienţă politică, nu va repeta formulele ideologice binecunoscute.
 
Corespondentul BBC a analizat motivele victoriei lui Zelenski. În primul rând, el este popular, este actor, oamenii l-au văzut la televizor ca pe un preşedinte de film.
 
Un factor foarte important este şi frustrarea foarte răspândită privind politicienii ucraineni. Nu doar în ce îl priveşte pe Poroşenko, ci întregul sistem politic, parlamentarii, despre care oamenii ştiu că au relaţii corupte cu oligarhi bogaţi.
 
Astfel, poate cea mai importantă parte a victoriei lui Zelenski este, de fapt, un gest de protest faţă de sistemul politic al ţării.

Etichete Dmitri MedvedevUcrainaVolodimir ZelenskiKievPetro Poroşenko

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live