Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MARI CONCERTE Luni, 26 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

23 Martie 2020
Vizualizari: 687
Comentează add

Ministrul educaţiei, Monica Anisie, dă asigurări că nu se ia în calcul îngheţarea anului şcolar sau amânarea examenelor cu un an.

Monica Anisie spune că "nu se ia în calcul îngheţarea anului şcolar"

radiojurnal

Ministrul educaţiei, Monica Anisie, dă asigurări că nu se ia în calcul îngheţarea anului şcolar sau amânarea examenelor cu un an.

Dacă se va prelungi starea de urgenţă, ministerul va analiza variantele posibile pentru elevii care trebuie să suţină evaluare naţională şi bacalaureatul.

Precizările ministrului Anisie vin după ce vicepremierul Raluca Turcan a declarat, la RFI, că există trei scenarii posibile în privinţa anului şcolar.


Raluca Turcan: Sunt trei etape posibile, cel puţin din perspectiva mea: unul ar fi ca anul şcolar să continue şi evaluările să fie aşa cum au fost prevăzute, dar este un scenariu destul de greu de atins întrucât deja se prefigurează închiderea şcolilor peste perioada anunţată. Al doilea scenariu ar fi decalării evaluărilor, iar al treilea ar fi al repetării anului, însă vom vedea. Este foarte, foarte dificil de afirmat acum.


Realizator: Deputatul PSD Camelia Gavrilă susţine că scenariul lansat de către vicepremierul Raluca Turcan decredibilizează actuala guvernare şi inflamează starea de spirit a românilor.

Deputatul social-democrat spune că în luna aprilie erau prevăzute două săptamâni de vacanţă şi una de ”Școala altfel”, iar în aceste condiţii materia se poate recupera, chiar dacă ar fi suspendate cursurile şi în luna mai


Etichete ministrul educatieiscoalacoronavirus(RS)eleviraluca turcanpsdcamelia gavrila

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live