Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ Duminică, 07 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

6 Ianuarie 2022
Vizualizari: 509
Comentează add

Acesta are drept scop modernizarea centrului oraşului şi creşterea gradului de utilizare a unor mijloace de deplasare nepoluante.

Moineşti/Județul Bacău - proiect cu finanţare europeană de 10.000.000 euro

radiojurnal

 Foto: Adriana Tudose / RRA

La Moineşti, în judeţul Bacău, autorităţile au semnat ieri un proiect cu finanţare europeană de 10.000.000 de euro. Acesta are drept scop modernizarea zonei centrale din localitate şi creşterea gradului de utilizare a unor mijloace de deplasare nepoluante.

Primarul orașului Moineşti, Valentin Vieru, a făcut mai multe precizări.


Valentin Vieru: Semnăm un contract de execuţie a unor lucrări în valoare de 10.000.000 de euro din fonduri europene şi 1.000.000 de euro din bugetul local, după ce, în luna septembrie, am mai semnat un contract de acest gen de 5.000.000 de euro din fonduri europene şi jumătate de milion de euro din bugetul local. Ambele proiecte se încadrează în Axa 3-2, Axa de mobilitate urbană, prin care vor fi realizate incinte de blocuri cu pavaje, borduri, bănci, spaţii verzi, carosabil nou pe zona urbană, trotuare, realizarea unor piste de biciclete în lungime de 1,5 km, sistem de supraveghere iluminat ornamental şi standuri de biciclete smart.


Etichete moinești-bacăufinanțare europeanăfinanțare localămijloace nepoluantepiste biciclete

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live