Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Marţi, 16 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

23 Septembrie 2017
Vizualizari: 1075
Comentează add

Guvernatorul Deltei Dunării a retras propunerile de modificare a regimului circulaţiei navelor în perimetrul Rezervaţiei Biosferei.

Modificările regimului circulaţiei navelor în Delta Dunării au fost retrase

radiojurnal

   Foto: Arhivă/Irinel Călin.

Guvernatorul Deltei Dunării a retras propunerile de modificare a regimului circulaţiei navelor în perimetrul Rezervaţiei Biosferei.
 
Agenţii economici şi pescarii au criticat noile reguli care ar fi urmat să impună limite puterii motorului ambarcaţiunii, în zonele cu restricţii de viteză.
 
Guvernatorul Mălin Muşatescu a declarat că nu va renunţa la proiectele menite să protejeze Delta. El a precizat că săptămâna viitoare va discuta cu reprezentanţi ai Autorităţii Navale şi ai Politiei Rutiere despre punerea în funcţiune a unui sistem similar radarelor de pe şosele.
 
Mălin Muşatescu: "Alternativa nu este decât una singură, de a monitoriza bărcile, aşa cum sunt monitorizate maşinile pe şosele.
 
"E un pic mai dificil, săptămâna viitoare voi avea întâlniri cu cei de la Autoritatea Navală Română şi cu cei de la Poliţia Rutieră din Tulcea şi voi discuta cu dânşii pentru a vedea exact cum putem să punem în acţiune un corp de control care să monitorizeze traficul de bărci şi vitezele cu care bărcile circulă în Deltă".
 
Pe 3 octombrie este anunţată o dezbatere publică pe tema regimului circulaţiei navelor în perimetrul Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, transmite Radio Constanţa.

Etichete Guvernatorul Deltei DunăriiMălin Muşatescupropunerile de modificare a regimului circulaţiei navelor în perimetrul Rezervaţiei Biosferei

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live