Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Joi, 09 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ilie Pintea

15 Octombrie 2018
Vizualizari: 395
Comentează add

Ambasadorul SUA, Hans Klemm: "Suntem foarte îngrijorați de schimbările aduse Codului Penal și Codului de Procedură Civilă".

"Modificarea legilor justiţiei ar putea afecta cooperarea României cu SUA"

ilie-pintea

  Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm. Foto: Arhiva.

Aflat la Hunedoara, ambasadorul Statelor Unite ale Americii la București, Hans Klemm, a vorbit cu jurnaliștii despre legile justiției, a căror modificare ar putea afecta, în opinia domniei sale, cooperarea dintre cele două state în ceea ce privește domeniile în care se dorește aplicarea legii.

"Suntem foarte îngrijorați de schimbările aduse Codului Penal și Codului de Procedură Civilă. Am fost unul dintre cei 12 ambasadori care și-au exprimat îngrijorarea în luna iunie. Motivul este că, în prezent, cooperarea structurilor românești și americane de aplicare a legii în luptă împotriva terorismului, a crimei organizate, a traficului de persoane e foarte puternică, și ne îngrijorează faptul că aceste schimbări ar putea bloca această cooperare", a declarat Hans Klemm.

Ambasadorul american a mai spus că și-a exprimat aceste îngrijorări ori de câte ori a putut, inclusiv în discuțiile cu diverși lideri de partide ori membri ai Guvernului.


Etichete Hans KlemmjustiţielegicooperareSUAambasadordiplomaţie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live