Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Fotbal, Liga Europa, play-off Joi, 01 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Maria Măndiţă, Galaţi

9 Martie 2017
Vizualizari: 705
Comentează add

Shhaideh: Noua lege prevede că proprietarii vor fi obligaţi să părăsească locuinţele aflate în consolidare doar dacă autorităţile le vor pune la dispoziţie locuinţe de necesitate.

Modificarea legii privind consolidarea clădirilor cu risc seismic

maria-mandita-galati

Viceprim-ministrul Sevil Shhaideh. Foto: Arhivă.

Viceprim-ministrul Sevil Shhaideh  a explicat, astăzi, la Galaţi, necesitatea modificării legii privind consolidarea clădirilor cu risc seismic în sensul obligării locatarilor să părăsească locuinţele în perioada în care acestea sunt consolidate, oamenii urmând să fie mutaţi ăn locuinţe de necessitate asigurate de autorităţi.

Sevil Shhaideh a mai precizat că noua lege prevede că proprietarii vor fi obligaţi să părăsească locuinţele aflate în consolidare doar dacă autorităţile le vor pune la dispoziţie locuinţe de necesitate.

Proiectul de lege este, până la finele lunii, în dezbatere publică, urmând ca până la sfârşitul lunii aprilie să includă toate propunerile primate, după care proiectul va fi transmis în Parlament, pentru legiferare.

Viceprim-ministrul Sevil Shhaideh, împreună cu Viorel Ştefan, ministrul finanţelor publice, s-au aflat,  astăzi, la Galaţi, unde s-au întâlnit cu cu primarii din judeţ, pentru a le prezenta stadiul și perspectivele implementării programului de guvernare și al programelor gestionate de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE).

 

Etichete Viceprim-ministrul Sevil Shhaidehgalaticladiri risc seismiclocatariconsolidareviorel stefan

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live