Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Luni, 10 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

22 Martie 2020
Vizualizari: 1745
Comentează add

Grupul de Comunicare Strategică a transmis modelul declarației pe proprie răspundere referitoare la circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, conform OM 2.

Modelul declarației pe proprie răspundere #ordonanțamilitară

radiojurnal

Declaratie privind noi masuri de limitare a circulatiei cetățenilor, Bucuresti, 21 martie 2020. In imagine, secretarul de stat Despescu, ministrul Vela si secretarul de stat Arafat. Foto: captura YouTube

Grupul de Comunicare Strategică a transmis modelul declarației pe proprie răspundere referitoare la circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, conform Ordonanței Militare nr. 2 din 21.03.2020.
 
Potrivit unui comunicat al Grupului, declarația pe propria răspundere poate fi completată integral olograf („de mână”), cu preluarea tuturor elementelor prevăzute în modelul declarației pus la dispoziție. 
 
„Declarația pe proprie răspundere completată se va afla în posesia persoanei care efectuează deplasarea, împreună cu documentul de identitate, și va fi pusă la dispoziția reprezentanților Poliției Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliției Locale la momentul legitimării persoanei”, se arată în comuicat.
 
Reprezentanții Poliției Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliției Locale pot efectua fotografirea documentelor (declarație pe proprie răspundere și act de identitate) la momentul legitimării persoanei. 
 
Potrivit Ordonanței Militare nr. 2 din 21.03.2020 obligația completării declarației pe proprie răspundere se instituie începând cu ora 22.00 a zilei de 23 martie a.c.
 
Modelul de declarație poate fi descărcat de pe site-ul web al Guvernului României, Ministerului Afacerilor Interne, precum și de pe site-ul nostru.  

Etichete (ii)modeldeclaratiecovid

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live