Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Fotbal, Liga Campionilor Marţi, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Annamaria Damian

13 Februarie 2020
Vizualizari: 721
Comentează add

Anularea celui mai important eveniment din domeniul tehnologiei mobile înseamnă pierderi de 500 de milioane de euro pt. participanți, organizatori și pt. orașul Barcelona.

Mobile World Congress e anulat din cauza coronavirusului

annamaria-damian

 Foto: Arhivă.

Organizatorii Târgului de Tehnologie Mobilă de la Barcelona au anunţat oficial anularea ediţiei evenimentului din acest an din cauza coronavirusului din China. Decizia a fost luată de urgenţă după ce marile companii Vodafone, Orange şi Deutsche Telekom au anunţat că nu participă la ediţia din acest an, din dorinţa de a nu pune în pericol sănătatea şi securitatea angajaţilor lor.

Firmele de telefonie mobilă au fost ultimele de pe lista participanţilor care au renunţat la eveniment, dupa LG, Erricsson, Sony, Amazon, Nokia şi Facebook, care au transmis, pe rând, că preferă să nu participe.

Directorul executiv al Asociației GSM a producătorilor de tehnologie mobilă a explicat, la Barcelona, motivele anulării ediției din acest an a târgului

"GSMA a anulat Mobile World Congress, ediția 2020, de la Barcelona din cauza îngrijorării globale privind apariția coronavirusului, a problemelor de călătorie și altor elemente care fac imposibilă pentru noi organizarea evenimentului. Suntem alături de afectații din China și din întreaga lume. Nu a fost ușor să luăm această decizie și am analizat toate opțiunile. Întâi am vrut să reducem dimensiunile târgului, dar cumpărătorii noștri ne-au avertizat că nu vor fi prezenți. Toți cei care urmau să vină și-au anulat participarea. Apoi ne-am gândit să amânăm târgul, dar situația este imposibil de prevăzut şi nu știm când se va încheia, așa că unica variantă este, din nefericire, să renunțăm la pregătirea și organizarea ediției din acest an a Târgului Mobile World Congress", a declarat John Hoffman, directorul executiv al Asociației GSM.

Anularea celui mai important eveniment din domeniul tehnologiei mobile înseamnă pierderi de aproximativ 500 de milioane de euro pentru participanți, organizatori și pentru orașul Barcelona, gazda târgului în ultimii 14 ani.


Etichete VodafoneOrange,Deutsche TelekomLGErricssonSonyAmazonNokiaFacebookJohn Hoffman,Ţ

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live