Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRINTRE STELE (R) Marţi, 19 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

10 August 2018
Vizualizari: 373
Comentează add

Câteva sute de persoane s-au adunat în Piaţa Victoriei din Capitală pentru mitingul românilor stabiliţi în străinătate, nemulţumiţi de modul de guvernare al PSD.

"Mitingul diasporei", în Piața Victoriei

radiojurnal

Mai multe persoane protesteaza in Piata Victoriei din Bucuresti, ora 12.00, 10.08.2018. Foto: Agerpres.

Câteva sute de persoane s-au adunat în Piaţa Victoriei din Capitală pentru mitingul anunţat după-amiază, al românilor stabiliţi în străinătate, nemulţumiţi de modul de guvernare al PSD.

Este acolo şi reporterul nostru, Alexandru Lancuzov care are cele mai noi informaţii în direct acum. Bună ziua, Alex!


Reporter: Bun găsit. Sunt aproximativ 400, poate 500 de persoane în spaţiul delimitat, în faţa clădirii guvernului, dar şi în zonele umbrite de la Aviatorilor şi Muzeul Antipa.

În Piaţa Victoriei, oamenii au venit cu steaguri, cu umbrele pentru umbră, am văzut şi un cort dar şi o rulotă. Protestatarii au adus şi sistemul de sonorizare.

Sunt foarte multe forţe de ordine, jandarmerie şi poliţie pe trotuare şi la dirijarea circulaţiei în intersecţii, jandarmii efectuează un control sumar pentru cei care vin cu bagaje mai voluminoase. Deocamdată nu sunt restricţii de circulaţie.


Realizator: Mulţumim Alex Lancuzov. Dimineaţă, Poliţia Capitalei a făcut un control pirotehnic preventiv la autoturismele parcate în zona Piaţa Victoriei.

Poliţia a precizat că acţiunea a urmărit asigurarea protecţiei cetăţenilor care se vor afla în piaţă.

Încă de ieri, Jandarmeria a anunţat că nu va tolera eventuale comportamente violente la miting. Protestul nu are niciun organizator, susţine Primăria Capitalei, întrucât niciunul dintre cei care au anunţat iniţial că organizează manifestaţia nu a vrut să semneze un protocol cu Municipalitatea.


Etichete miting diasporaprotest 10 augustpiata victorieibucurestiguvernguvernarea psdjandarmerie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live