Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL *Meteo* ) Vineri, 07 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

17 Decembrie 2015
Vizualizari: 1212
Comentează add

Săptămâna viitoare este programată o nouă întâlnire între transportatori şi cei de la ASF pentru a se găsi alte soluţii de rezolvare a situaţiei.

Mitingul de protest al transportatorilor din Piaţa Victoriei s-a încheiat

alex-lancuzov

Foto: Alex Lancuzov.

Mitingul de protest al transportatorilor din Piaţa Victoriei se încheie. Avizul pentru manifestaţie este valabil până la ora 15:00, iar protestatarii au la dispoziţie două ore pentru a elibera zona.

Cu puţin timp în urmă s-au încheiat la Palatul Victoria discuţiile între o delegaţie a transportatorilor şi vicepremierul, Vasile Dâncu.

Nu cu soluţii concrete, ci cu promisiuni pentru transportatorii de mărfuri şi persoane.

Vicepremierul Vasile Dâncu le-a spus reprezentanţilor celor şase asociaţii care au organlizat protestul de astăzi că nu are un mandat de la premierul Dacian Cioloş pentru a discuta despre eliminarea supraaccizei la carburanţi, mai ales că a fost deja votat bugetul pentru anul viitor.

Totodată, politica de preţuri a companiilor de asigurare nu prea se poate modifica foarte simplu - le-a transmis reprezentantul executivului - şi aceasta era una dintre principalele revendicări ale transportatorilor.

Totuşi, săptămâna viitoare este programată o nouă întâlnire între transportatori şi cei de la  Autoritatea pentru Supraveghere Financiară pentru a se găsi alte soluţii de rezolvare a situaţiei.

Sunt destul de dezamăgiţi transportatorii după discuţiile de la guvern pentru că /nu sunt/, aşa cum spuneam, soluţii concrete cu care s-au întors...

Protestatarii au început să plece încă din urmă cu o oră, mai ales cei veniţi de la 6-7 dimineaţa.

Au avut aviz până la ora 15:00 şi restricţiile ar urma să fie ridicate cel mai târziu la ora 17:00.

În ceea ce priveşte circulaţia pe Centura capitalei, unde vă spuneam că sunt foarte multe camioane, ei bine, pe sensul dinspre Otopeni spre Ştefăneşti, dinspre Voluntari spre Ştefăneşti şi Otopeni, pe tronsonul modernizat al centurii, circulaţia se desfăşoară cu mare dificultate din cauza numărului mare de camioane în tranzit spre Chitila.

Aşadar, atenţie în zona de unde se trece de pe două benzi ale centurii pe o singură bandă.


Etichete mitingprotesttransportatoriguvernpiata victorieivasile dancudacian ciolosrcaasf

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live