Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Sâmbătă, 04 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Claudiu Pădurean

4 Februarie 2017
Vizualizari: 1096
Comentează add

Un miting paşnic a avut loc vineri la Cluj-Napoca, unde peste 30 de mii de persoane au stat în stradă până la miezul nopţii.

Miting pașnic la Cluj-Napoca

claudiu-padurean

Proteste la Cluj (3.02.2017). Foto: www.radiocluj.ro/Dan Izvoreanu. p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 16.0px Helvetica; color: #505050; -webkit-text-stroke: #505050; background-color: #ffffff} span.s1 {font-kerning: none}

Proteste au fost şi în principalele municipii reşedinţă de judeţ din ţară.

Un miting paşnic a avut loc vineri la Cluj-Napoca, unde peste 30 de mii de persoane au stat în stradă până la miezul nopţii.

Printre protestatari s-au aflat şi oameni cu drapele regale, steaguri ale Uniunii Europene şi portrete ale lui Avram Iancu.

Protestatarii s-au strâns în Piața Unirii din centrul Clujului, apoi au pornit în marș cale de mai mulți kilometri. Oamenii spun că spun indignați de dezincriminarea unor infracțiuni.

Protestatar: În primul, citind ordonanța de urgență dată de către guvern, nu pot să fiu de acord în a legaliza abuzul în serviciu și a stabili o sumă prin care să poți să fraudezi și din funcția din care ești să ai voie să furi.

Protestatar- Nu protestez împotriva unui partid, protestez împotriva hoției și tentativei de fraudă.

Reporter: Protestatarii au cerut și demisia guvernului, dizolvarea parlamentului, alegeri anticipate și o nouă Constituție.

La protest au participat și persoane în cârje și altele cu deficiențe de vedere. Foarte mulți protestatari și-au adus copiii la miting.


Etichete Miting pașnic la Clujougprotestecluj napocaavram iancudrapeledezincriminarefurtconstitutiedemisieguvern

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live