Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Fotbal, Liga Europa, play-off - continuare Joi, 01 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Raul Matiş, Târgu Mureş

7 Octombrie 2010
Vizualizari: 1539
Comentează add

Potrivit liderului filialei Mureş a CNSLR Frăţia, Călin Orlando Cociş, mitingului parodie a pornit de la ideea că guvernul simulează dialogul social.

Miting-parodie organizat de sindicatele din Târgu Mureş Miting-parodie organizat de sindicatele din Târgu Mureş - Conține galerie foto

raul-matis-targu-mures

Foto: Raul Matiş.

Potrivit anunţului făcut încă de ieri, de preşedintele filialei Mureş a CNSLR Frăţia, Călin Orlando Cociş, peste 500 de sindicalişti erau aşteptaţi să picheteze, timp de două ore, clădirea Palatului Administrativ.

La ora 12:00, ora de începere a protestului, în faţa sediului amintit erau numeroase baloane colorate şi zeci de „manechine” formate practic din bucăţi de lemn, dar îmbrăcate cu veste aparţinând CNSLR Frăţia şi sindicatelor afiliate.

În locul capetelor sindicaliştilor era o foaie de hârtie pe care scria „Ciocu’ mic că acum ei sunt la putere”, mai jos: „Da’ până când?”, iar tot acest slogan era lipit pe faţa unui om cu fermoar la gură.

În decor se mai aflau pozele guvernanţilor, la o masă, cu diferite mesaje pentru miniştri, cum ar fi: „Reforma sistemului sanitar: 3 într-un pat, 2 pacienţi la o pastilă”, „Învăţaţi, învăţaţi, învăţaţi... să muriţi de foame”, „Cerem scoaterea din dotare a caschetelor poliţiştilor” sau  „Vă propunem un nou program turistic: vizitaţi fabricile falimentate!”.

Şi peste toate, fotografia Robertei Anastase, cu mesajul: „Dacă mă lăsaţi pe mine să număr... sunt 500 de sindicalişti”.

Potrivit liderului filialei Mureş a CNSLR Frăţia, Călin Orlando Cociş, mitingului parodie a pornit de la ideea că oricât ar încerca Guvernul să simuleze dialogul social, nu le iese nici cum.


Etichete parodiemitingCNSLR FrăţiasindicaliştiguvernanţiMureş

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live