Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (continuare) Joi, 29 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 August 2022
Vizualizari: 468
Comentează add

Se aşteaptă foarte mulți turişti pe litoral la Constanţa şi în oraşele unde sunt programate festivităţile de Ziua Marinei, ca şi în zona lăcaşelor de cult.pt sărbătoarea Sf. Maria.

Minivacanţa - 25.000 de angajaţi ai MAI mobilizaţi la nivel naţional

radiojurnal

   Foto: Facebook.com/mapn.ro/.

Pentru minivacanţa de Sfânta Maria şi Ziua Marinei, 25.000 de angajaţi ai Ministerului de Interne - poliţişti, jandarmi, pompieri - sunt mobilizaţi la nivel naţional. Se aşteaptă un număr foarte mare de turişti pe litoral la Constanţa şi în oraşele unde sunt programate festivităţile de Ziua Marinei, dar şi în zona lăcaşelor de cult.

Pentru monitorizarea şi fluidizarea circulaţiei, Poliţia Rutieră a anunţat că scoate pe şoselele principale toate radarele din dotare şi anunţă filtre suplimentare pentru depistarea şoferilor care consumă alcool şi droguri.


Monica Dajbog,
purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Interne: Pentru că în această perioadă ne aşteptăm la o suprasolicitare a drumurilor naţionale şi autostrăzilor, poliţiştii vor lua măsuri suplimentare pentru fluidizarea traficului şi pentru prevenirea accidentelor grave de circulaţie. Echipajele rutiere vor acţiona cu aproximativ 340 de aparate radar în fiecare zi pe sectoarele de drum cu risc crescut de producere a unor accidente din cauza depăşirii vitezei legale. De asemenea, poliţiştii rutieri vor organiza acţiuni punctuale în trafic pentru depistarea şoferilor care se urcă la volan după ce au consumat alcool sau alte substanţe interzise.


Etichete ziua marineiminivacanțasfânta maria

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live