Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Duminică, 31 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

10 Noiembrie 2018
Vizualizari: 631
Comentează add

UPDATE: Informaţia apărută azi în presă conform căreia ministrul delegat pentru afaceri europene şi-ar fi dat demisia nu a fost nici confirmată, nici infirmată de acesta.

Ministrul Victor Negrescu ar fi demisionat din funcţie

radiojurnal

Victor Negrescu - ministrul delegat pentru Afaceri Europene.        Foto: negrescu.ro.

UPDATE:  Informaţia apărută azi în presă conform căreia ministrul delegat pentru afaceri europene, Victor Negrescu, şi-ar fi dat demisia nu a fost nici confirmată, nici infirmată de acesta.

Victor Negrescu a precizat pentru Agerpres că îşi rezervă dreptul să îşi exprime punctele de vedere în cadrul guvernului şi al PSD, din a cărui conducere face parte.

Anterior acestei precizări, întrebată la un post de televiziune dacă poate confirma informaţia, Rovana Plumb, ministru al fondurilor europene, a spus că, din câte a înţeles, această demisie s-ar fi produs.

Amintim că România va prelua, la 1 ianuarie, preşedinţia semestrială rotativă a Consiliului Uniunii Europene.

          --------------Știrea inițială--------

Ministrul delegat pentru afaceri europene, Victor Negrescu, ar fi demisionat din funcţie, i-au precizat surse guvernamentale redactorului nostru Petruţa Obrejan.

Întrebată la un post de televiziune dacă poate confirma informaţia, Rovana Plumb, ministru al fondurilor europene, a precizat că, din câte a înţeles, această demisie s-a produs.

Ea a comentat că, probabil, ceea ce l-a determinat pe Victor Negrescu să recurgă la acest gest a fost un motiv de natură personală.

La rândul său, ministrul finanţelor, Eugen Teodorovici, a calificat gestul lui Victor Negrescu drept o dovadă de imaturitate politică, în contextul în care, în mai puţin de două luni, România va prelua preşedinţia semestrială rotativă a Consiliului Uniunii Europene.


Etichete victor negrescu demisieMinistrul delegat pentru Afaceri Europeneguvernul dancila

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live