Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Miercuri, 05 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Daniela Mănuţă

23 Martie 2019
Vizualizari: 915
Comentează add

Ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, este nemulţumit de modul în care se lucrează pe şantierul de pe Autostrada Sebeş-Turda, lotul 2.

Ministrul transporturilor, nemulţumit de lucrări la Autostrada Sebeş-Turda

daniela-manuta

Ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, este nemulţumit de modul în care se lucrează pe şantierul de pe Autostrada Sebeş-Turda, lotul 2.

El l-a chemat pe constructor peste două zile la discuţii şi a precizat că se va rezilia contractul dacă acesta nu se va mobiliza.

Ministrul este nemulţumit şi de lucrările care se fac la Autostrada Braşov-Oradea, pe sectorul Cheţani-Câmpia Turzii.

Răzvan Cuc a mai spus că va avea toleranţă zero faţă de constructorii care nu îşi respectă contractele.

Răzvan Cuc: Mobilizare foarte, foarte slabă. O să avem o discuţie în cursul săptămânii viitoare cu antreprenorul să ne prezinte un grafic foarte clar cu privire la finalizarea acestui lot. Constructorul şi-a luat angajamentul că acest sector va fi dat în trafic anul acesta, dar cu mobilizarea asta mă îndoiesc că poate să-l dea în folosinţă în acest an. Ori muncesc şi-şi respectă contractele, ori pleacă acasă. Voi avea toleranţă zero pentru aceia care nu-şi îndeplinesc termenele contractuale. Eu am înţeles foarte clar mesajul românilor, iar răspunsul meu este unul simplu: voi sta pe şantiere, atât ziua, cât şi seara, atât anunţat, cât şi neanunţat.

Ministrul a mai spus că pe alte tronsoane de autostrăzi - respectiv loturile 3 şi 4 din Autostrada Lugoj-Deva, sectorul Iernut-Cheţani din Autostrada Braşov-Oradea şi lotul 1 din Autostrada Sebeş-Turda - lucrările sunt în grafic şi se vor termina până la sfârşitul anului.


Etichete Ministrul transporturilorAutostrada Sebeş-Turda

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live