Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Sâmbătă, 27 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

30 Aprilie 2019
Vizualizari: 536
Comentează add

Ministrul transporturilor Răzvan Cuc dă asigurări că trenurile spre litoral nu vor avea întârzieri în acest sezon turistic

Ministrul Transporturilor despre trenurile spre litoral

radiojurnal

Foto: Arhivă/ Petrut Hirtescu.

Trenurile care circulă spre litoral nu vor avea întârzieri în acest sezon turistic, dă asigurări ministrul transporturilor Răzvan Cuc.

El a călătorit marţi cu trenul Intercity, de la Bucureşti spre Constanţa, distanţa de 225 de kilometri fiind parcursă în două ore.

Ministrul s-a declarat mulţumit de starea infrastructurii feroviare şi a materialului rulant, dar şi de condiţiile de călătorie.


Răzvan Cuc: Pe tronsonul București - Constanța nu vor fi întârzieri. Avem garnituri care pleacă din jumătate în jumătate de oră dimineața, deci nu sunt probleme de genul acesta. În toată perioada se circulă normal, vagoanele sunt dotate cu aer condiționat, au tot ce trebuie ca pasagerii să călătorească în condiţii optime. Am vorbit cu mai mulţi pasageri în timpul călătoriei și chiar am preluat probleme, vorbim de anumite întârzieri pe alte tronsoane de cale ferată. O să am o discuţie şi cu cei de la CFR Infrastructura şi cu cei de la CFR Călători să vedem cum putem reduce aceste probleme.


Etichete ministrul transporturilorrazvan cuctrenurilitoralconstanta

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live