Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ROMÂNII DE PRETUTINDENI Sâmbătă, 11 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alina Bordeiaşu

17 Mai 2018
Vizualizari: 428
Comentează add

Explicaţiile vor viza scrisoarea primită de la comisarului european Corina Creţu care s-a arătat îngrijorată de situaţia absorbiţiei fondurilor europene.

Ministrul Transporturilor chemat pentru explicaţii la comisia parlamentară

alina-bordeiasu

 

Deputaţii PNL îl invită, săptămâna viitoare, pe ministrul Transporturilor Lucian Şova, în cadrul comisiei parlamentare, pentru a da explicaţii cu privire la scrisoarea primită din partea comisarului european Corina Creţu.

Deputatul liberal, Lucian Bode, susţine că ministrul refuză să îşi asume dezastrul din transporturi, confirmat de la Bruxelles, şi caută vinovaţi în afara ministerului.

De asemenea, deputaţii PNL asteaptă de la ministrul Transporturilor detalii despre proiectele de infrastructură aflate în derulare, se arată într-un comunicat de presă.

În scrisoarea către ministrul Lucian Şova, comisarul european pentru Politică Regională, Corina Creţu, s-a arătat îngrijorată de situaţia actuală a absorbiţiei fondurilor europene pe proiecte de infrastructură. 

Lucian Şova a răspuns menţionând că scrisoarea din partea Corinei Cretu se referă la "perioade anterioare exerciţiului pe care Ministerul Transporturilor îl are în ultimul an".


Etichete Lucian ŞovaLucian BodeCorna Creţutransporturiinfrastructură

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live