Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: INTERPELĂRI PARLAMENTARE Luni, 19 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

15 Octombrie 2017
Vizualizari: 746
Comentează add

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, va participa, la Londra, la o reuniune informală, la invitaţia omologului său britanic.

Ministrul T. Meleșcanu participă la o reuniune informală la Londra

radiojurnal

 Ministrul de externe Teodor Mlelșcanu. Arhivă foto.

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, va participa, astăzi, la Londra, la o reuniune informală, la invitaţia omologului său britanic, Boris Johnson.

Reuniunea îşi propune să faciliteze un schimb de opinii pe teme de actualitate privind securitatea europeană şi internaţională, se precizează într-un comunicat al Ministerului de Externe.

Amintim că Boris Johnson, care s-a aflat în urmă cu trei săptămâni într-o scurtă vizită la Bucureşti, a precizat, într-un interviu pentru Agerpres, că românii din Anglia nu ar trebui să fie "deloc îngrijoraţi" în legătură cu situaţia lor după Brexit, deoarece sunt membri "extrem de valoroşi" ai societăţii britanice.

Boris Johnson a adăugat că, după ieşirea din blocul comunitar, Regatul Unit va rămâne deschis pentru persoanele "cu talent, ambiţie şi hotărâre", dar a subliniat că Londra va fi cea care îşi va controla sistemul de imigraţie, nu Bruxellesul.


Etichete teodor melescanulondraboris johnsonbrexit

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live