Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Joi, 16 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

5 Martie 2019
Vizualizari: 1176
Comentează add

Ministrul sănătăţii, Sorina Pintea, l-a demis pe managerul Spitalului Clinic de Urgenţă "Bagdasar-Arseni", Cristian Toma.

Ministrul Sorina Pintea l-a demis pe managerul Spitalului "Bagdasar-Arseni"

radiojurnal

Ministrul sănătăţii, Sorina Pintea, l-a demis pe managerul Spitalului Clinic de Urgenţă "Bagdasar-Arseni", Cristian Toma, după ce în această dimineaţă zeci de angajaţi ai unităţii au protestat spontan, nemulţumiţi de condiţiile de muncă, dar şi de diminuarea veniturilor prin neacordarea unui spor de secţie pentru anumite categorii de personal.

Sorina Pintea s-a deplasat la unitatea medicală pentru a discuta cu protestatarii.


Sorina Pintea: Am înţeles exact ce s-a întâmplat, lucrurile se vor rezolva din punct de vederea a sporurilor care se acordă personalului auxiliar. Spitalul are nevoie de o reconversie totală, reînnoire vizavi de aparatură medicală şi de alte lucruri care sunt necesare aici. Eu sper că noua conducere va înţelege exact care sunt nevoile, astfel încât "Bagdasar" să ajungă la nivelul unui spital de urgenţă de interes naţional. Siguranţa pacientului, până la urmă asta ne interesează.


Noul manager, Andi Nodiţ, a precizat că va face o evaluare a situaţiei şi va propune un plan de dezvoltare pentru următoarele şase luni, de interimat, pe care le va asigura.


Etichete ministerul sanatatiidemiteresorina pinteamanagerspitalul bagdasar arsenibucuresticristian tomaconsitii de muncaandi nodit

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live