Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: NOAPTE BUNĂ COPII! Marţi, 27 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

13 Aprilie 2020
Vizualizari: 394
Comentează add

La Spitalul Judeţean din Focşani ar putea să fie numită o conducere militară, aşa cum au şi spitalele de la Suceava şi Deva.

Ministrul sanătăţii, vizită la Spitalul Judeţean din Focşani

radiojurnal

Arhiv[ Foto: Sorin Cealera.

La Spitalul Judeţean din Focşani ar putea să fie numită o conducere militară, aşa cum au şi spitalele de la Suceava şi Deva, după ce managerul unităţii şi alte 15 cadre medicale au fst confirmate cu coronavirus.
 
Decizia va fi luată de ministrul sănătăţii, Nelu Tătaru, care a anunţat că astăzi va vizita spitalul, pentru a evalua situaţia.
 
Nelu Tătaru: Focşaniul şi Vrancea este un punct nevralgic în acest moment. Avem o transmitere comunitară extinsă. Dacă e să ne raportăm la tot oraşul, Spitalul Militar din Focşani are 35 de cadre infectate. Avem două cadre la ISU, un cadru la Jandarmerie, mai multe cadre la Poliţie. La nivelul Spitalului Judeţean, managerul este confirmat pozitiv. Voi fi la Focşani şi ne gândim, după ce voi face evaluarea locală, inlcusiv la un management militar. Am vorbit şi cu domnul ministru al apărării, domnul general Ciucă, şi vom duce şi la Focşani cred că o conducere militară.
 
Nelu Tătaru a mai spus că ia în calcul şi unele sancţiuni pentru Direcţia de Săntate Publică din zonă, instituţie care ar fi trebuit să facă anchete epidemiologice şi să stabilească o conduită de urmat pentru fiecare pacient în parte.
 
 
 
(RS)

Etichete nelu tataruministerul sanatatiiSpitalul Judeţean din Focşanicoronavirus(RS)conducere militara

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live