Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Vineri, 19 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

3 Decembrie 2021
Vizualizari: 589
Comentează add

Bugetul Ministerului Muncii va trebui suplimentat pentru a susţine majorările de la 1 ianuarie, spune ministrul muncii, Marius Budăi.

Ministrul muncii, Marius Budăi, despre plata pensiilor și a alocațiilor

radio-romania-actualitati

FOTO: gov.ro

Banii necesari pentru majorarea pensiilor, alocaţiilor pentru copii şi a salariului minim se vor regăsi în bugetul de stat, afirmă ministrul muncii şi protecţiei sociale, Marius Budăi.

El a dat astăzi asigurări că actele normative care ţin de pachetul social vor fi gata până luni, cânbd vor fi înaintate premierului şi discutate în coaliţia de guvernare pentru elaborarea bugetului de stat pentru anul viitor.

Marius Budăi a mai spus că bugetul Ministerului Muncii va trebui suplimentat pentru a susţine majorările de la 1 ianuarie.


Marius Budăi: Este vorba de 11 miliarde pentru pensii, 1,8 - 1,9 miliarde pentru alocaţii, avem 200 şi vreo 12 milioane pentru a institui a 13-a indemnizaţie pentru persoanele cu dizabilităţi. Statul român este obligat să le suporte. Toţi cetăţenii din România... indiferent că vorbim de copii, angajaţi, salariaţi, persoane cu dizabilităţi, pensionari, sunt cetăţenii acestei ţări, statul, prin Constituţie, este obligat să aibă grijă de cetăţenii săi.


Realizator: Luna aceasta, a mai precizat Marius Budăi, nu vor fi probleme cu plata pensiilor şi a alocaţiilor pentru copii, a transmis reporterul RRA Daniela Vasilescu.
 


Etichete ministerul munciiguvernbugetpensiibudaimajorare(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live