Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII (CONTINUARE) Miercuri, 27 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mugur Corpaci

25 Noiembrie 2015
Vizualizari: 2430
Comentează add

Ministerul Tineretului și Sportului are de 7 zile un nou titular la conducere: cea mai bună canotoare a lumii în secolul 20, Elisabeta Lipă.

Ministrul Elisabeta Lipă în studioul RRA, la Contracronometru Ministrul Elisabeta Lipă în studioul RRA, la Contracronometru - Conține audio Ministrul Elisabeta Lipă în studioul RRA, la Contracronometru - Conține video

mugur-corpaci

Ministrul Tineretului și Sportului. Elisabeta Lipă. Foto: Alexandru Dolea.

Ministerul Tineretului și Sportului are de 7 zile un nou titular la conducere: cea mai bună canotoare a lumii în secolul 20, Elisabeta Lipă.

Odată cu investirea guvernului condus de Dacian Cioloș, un guvern de tehnicieni, se poate presupune că oamenii înregimentați politic au disparut din Executiv.

Prim-ministrul Cioloș a căutat, și să sperăm că a găsit tehnocrații de care era nevoie pentru a duce mai departe treburile curente ale țării în următoarele 11-12 luni până la viitoarele alegeri legislative.

La Ministerul Tineretului și Sportului, Dacian Cioloș s-a oprit asupra unui nume … Elisabeta Lipă.

Cvintuplă campioană olimpică, desemnată cea mai bună canotoare a lumii în secolul 20, Elisabeta Lipă are în spate și o carieră importantă de manager în calitate de președinte al Federației Române de Canotaj dar și al clubului sportiv Dinamo.

Elisabeta Lipă a acceptat invitația RRA și a fost prezentă în studioul emisiunii Contracronometru, alături de Mugur Corpaci.

Elisabeta Lipă este cea mai medaliată canotoare din istoria Jocurilor Olimpice, cu un palmares impresionant care include 8 medalii, dintre care 5 de aur, 2 de argint şi 1 de bronz.

La Jocurile Olimpice din 2004, de la Atena, Lipă a devenit prima femeie din istorie care a participat la şase ediţii ale acestei competiții.

Elisabeta Lipă îi urmează în funcţie la Ministerul Tineretului şi Sportului altei campioane olimpice, fosta atletă Gabriela Szabo.

Audio: Înregistrarea integrală a emisiunii Contracronometru.

Foto: Alexandru Dolea.

Video: Înregistrarea video a emisiunii Contracronometru.


Etichete Ministrul Tineretului și Sportului. Elisabeta LipăContracronometruRadio România Actualităţiguvernul Dacian CioloşGabriela Szabo

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live