Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (continuare) Marţi, 04 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

28 Noiembrie 2016
Vizualizari: 1201
Comentează add

La sediul din Pipera a fost în această dimineaţă ministrul de Interne, Dragoş Tudorache. A verificat cum sunt implementate noile măsuri menite să reducă aglomeraţia de la ghișee.

Ministrul Dragoș Tudorache, la Direcția pentru permise auto din Pipera

radiojurnal

Ministrul de interne, Dragoş Tudorache. Foto: MAI.

În Bucureşti, cozile de la Serviciul permise auto şi înmatriculări din cartierul Pipera au scăzut  - astăzi au intrat în vigoare noile măsuri menite să reducă aglomeraţia de la ghişee.

Cetăţenii pot opta pentru programări online dacă vor să-şi înmatriculeze vehicolul sau să-şi preschimbe permisul de conducere, iar orele de lucru cu publicul sunt mai multe.

Au fost însă şi câteva probleme - oamenii s-au plâns că deşi programul Serviciului permise auto şi înmatriculări începe mai devreme, cel al trezoreriei - unde se plătesc taxele - a rămas neschimbat.

La sediul din Pipera a fost în această dimineaţă ministrul de Interne, Dragoş Tudorache - el  verificat cum sunt implementate noile măsuri.

Dragoş Tudorache: "Ceea ce voiam să văd, în primul rând, este dacă toate ghişeele sunt deschise - şi asta este deja un lucru foarte bun, ceea ce e important este şi că programul va merge până la 21:00, în fiecare săptămână şi vom menţine acest program şi pe termen lung. Mă bucur deja că nu mai sunt cozi afară. Măsurile pe care le-am luat vineri, le-am luat foarte repede şi au fost doar măsuri care priveau personalul Ministerului Afacerilor Interne. Acum va trebui /.../ şi colegiii de la Finanţe să ne asigurăm că programul lor va fi acelaşi cu cel al nostru".

Site-urile pe care se pot face rezervările online sunt prefectura bucureşti.ro sau prefecturailfov.ro, în funcţie de domiciliul solicitanţilor.

Se admit rezervări numai pentru următoarele două luni calendaristice - dar nu în zilele de sâmbătă, duminică şi sărbători legale.

Solicitanţii se vor prezenta apoi la ghişeele speciale, la data şi ora indicate, cu documentele necesare preschmbării permiselor de conducere, respectiv înmatriculării de vehicule.   


Etichete cozi serviciul permise autoinmatricularipiperaghiseecetateniprogramare online inmatriculariministrul dragos tudorache

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live