Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Vineri, 04 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sorin Moţatu

3 Ianuarie 2011
Vizualizari: 2414
Comentează add

Ministrul de interne, Traian Igaş, a demis un director din minister, iar prim-adjunctul şefului jandarmilor va fi cercetat de Consiliul de Judecată, în cazul a trei posturi deblocate în Jandarmerie.

Ministrul de interne, Traian Igaş, a sesizat Parchetul

sorin-motatu

Ministrul de interne, Traian Igaş. Foto: Agerpres

Ministrul de interne, Traian Igaş, a sesizat Parchetul instanţei supreme în legătură cu modul în care Jandarmeria a deblocat 3 posturi de ofiţer şi a organizat concursul pentru ocuparea acestora, potrivit unor informări postate pe site-ul ministerului.

Deasemenea, Traian Igaş a demis un director din minister, iar prim-adjunctul şefului jandarmilor va fi cercetat de Consiliul de Judecată.


Demersul ministrului Traian Igaş survine unor verificări făcute de Corpul de Control al ministrului, care a constatat că în luna octombrie a anului trecut, cu avizul unor şefi din instituţie, au fost deblocate 3 posturi de ofiţer prin derogare de la actele normative prin care fusese suspendată orice angajare.

Un ofiţer, specialist principal în Direcţia Generală de Management al Resurselor Umane, precum şi cei 3 ofiţeri care au ajuns să lucreze în Jandarmerie în urma concursului, au fost eliberaţi din funcţii şi puşi la dispoziţia unităţilor din care fac parte pentru următoarea jumătate de an.


Etichete Traian IgaşJandarmerieposturicorupţie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live