Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA (R) Luni, 16 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Aprilie 2019
Vizualizari: 409
Comentează add

Ministrul de interne, Carmen Dan, consideră că modul în care este reglementată răspunderea disciplinară a poliţistului este total ineficient.

Ministrul de interne, nemulţumit de reglementarea răspunderii disciplinare

radiojurnal

Carmen Dan. Foto: Agerpres.

Ministrul de interne, Carmen Dan, consideră că modul în care este reglementată răspunderea disciplinară a poliţistului este total ineficient.

Ea a invocat perioada prea mare pentru finalizarea cercetărilor, ceea ce duce, de multe ori, la imposibilitatea aplicării unor sancţiuni. 

Carmen Dan: Avem numeroase situaţii în care cercetarea disciplinară este suspendată până la un an, termenul de decădere prevăzut de lege, prin tot felul de tertipuri care pot indica inclusiv reaua-credinţă, cum ar fi: concediile medicale luate abuziv. Îi anunţ de pe acum pe bolnavii închipuiţi că am pregătit un set de măsuri pentru a rezolva şi această problemă.

Ministrul de interne i-a dat ca exemplu pe şeful Poliţiei Rutiere, Florentin Bracea, vizat de o cercetare de acum şase luni, care are ca obiect scandalul plăcuţelor de înmatriculare ce conţineau cuvinte injurioase, şi pe fostul adjunct al şefului IGPR, Marius Voicu, vizat, de un an, de o asemenea măsură, fiind implicat în scandalul poliţistului pedofil.


Etichete ministrupolitistdisciplina

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live