Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: "ANTENA PARTIDELOR PARLAMENTARE" (emisiune conf.Legii 41/1994) Marţi, 26 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

18 Septembrie 2021
Vizualizari: 281
Comentează add

Ministrul de interne a subliniat că polițiștii și-au făcut datoria în acest caz, au ajuns la locul incidentului în aproximativ 30 de minute.

Ministrul de interne, Lucian Bode: De neînțeles ce s-a întâmplat la Suceava

radiojurnal

 Ministrul Lucian Bode. Foto: Arhivă/ mt.gov.ro.

Este regretabil și de neacceptat faptul că în România anului 2021 se întâmplă incidente precum cele de la Suceava, a declarat astăzi ministrul de interne, Lucian Bode. Declarația a fost făcută la reuniunea conducerii liberale.
 
Lucian Bode: Este de neînțeles ce s-a întâmplat acolo, având în vedere, pe de o parte, faptul că cei care exploatau masa lemnoasă acolo s-a dovedit că o făceau legal, Garda Forestieră spus acest lucru, doi, doi jurnaliști și un activist de mediu își făceau datoria. Pentru mine este de neînțeles cum s-a ajuns la aceste violențe.
 
Ministrul de interne a subliniat că polițiștii și-au făcut datoria în acest caz, au ajuns la locul incidentului în aproximativ 30 de minute.
 
În plus, a menționat Lucian Bode, au reușit că în 24 de ore să avanseze cu ancheta, să audieze 12 suspecţi și să rețină mai mulți posibil vinovați.

Etichete lucian bodesuceavapadurijurnalistiactivist de mediuviolente(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live