Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Duminică, 31 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

1 Decembrie 2019
Vizualizari: 649
Comentează add

Ministrul de interne, Ion Marcel Vela, le-a mulţumit angajaţilor din minister pentru modul cum îşi fac datoria.

Ministrul de interne, Ion Marcel Vela, le-a mulţumit angajaţilor

radiojurnal

Ministrul de interne, Ion Marcel Vela. Foto: Agerpres

Cu prilejul Zilei Naţionale a României, ministrul de interne, Ion Marcel Vela, a acordat Emblema de Onoare a ministerului unui număr de 12 angajaţi din cadrul structurilor, pentru servicii şi fapte deosebite care au contribuit la ridicarea prestigiului instituţiei în acest an.

Ministrul Vela a mai avansat la gradul militar urmator, în mod excepţional, pentru fapte de eroism, doi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Arad. El le-a mulţumit angajaţilor din Ministerul de Interne pentru modul cum îşi fac datoria. 

Ion Marcel Vela: Vă spun eroi pentru că, indiferent dacă serviți patria, în Jandarmerie, în Poliție, la Pompieri, la Poliția de Frontieră, la Poliția Rutieră, în serviciile speciale sau în comanda ministerului, atunci când ați decis să îmbrăcați haina militară, atunci când adolescenți fiind ați visat să reprezentați România, să fiți într-o misiune permanentă, să fiți alături de toți compatrioții noștri, chiar de multe ori cu prețul vieții, atunci în inima fiecăruia dintre voi ați acceptat jertfa, jertfa pentru națiune, jertfa pentru tricolor, jertfa pentru România. Din acest motiv am spus că sunteți eroi.

Potrivit reporterului nostru Cătălin Radu, la încheierea ceremoniei, un agent de la Serviciul Judeţean de Transporturi de Poliţie Argeş a cerut ministrului permisiunea să-şi ceară logodnica în căsătorie, iar aceasta a acceptat.


Etichete ziua nationalamultumiripolitie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live