Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Luni, 28 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Nicu Popescu

14 Septembrie 2016
Vizualizari: 690
Comentează add

Ministrul de interne, Dragoş Tudorache, a cerut prefecţilor echidistanţă in procesul pregătirii alegerilor parlamentare din luna decembrie.

Ministrul de Interne cere prefecților echidistanță în pregătirea alegerilor

nicu-popescu

Ministrul de interne, Dragoş Tudorache. Foto: MAI.

Ministrul de interne, Dragoş Tudorache, a cerut prefecţilor echidistanţă in procesul pregătirii alegerilor parlamentare din luna decembrie.

Solicitarea a fost făcuta in cadrul primei şedinţe a Comisiei Tehnice Centrale pentru coordonarea activităţilor de organizare a alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor din anul 2016, şedinţă desfăşurată in cursul dimineţii la sediul Ministerului Afacerilor Interne şi la care au participat, prin videoconferinţă, şi reprezentanţii Guvernului în teritoriu.

Totodată, ministrul de interne a cerut să se ia toate măsurile necesare, astfel încât procesul electoral să se desfăşoare potrivit legii.

S-a subliniat că, faţă de alegerile locale din iunie, în decembrie intervine şi  votul de peste hotare.

Prefecţii au precizat că au fost constituite Comisiile judeţene pentru organizarea alegerilor şi că se lucrează la întocmirea caietelor de sarcini în vederea tipăririi buletinelor de vot.


Etichete Ministrul de interneDragoş Tudoracheprefectiechidistantaalegericomisia tehnica centralamaiguvernvotbuletine de vot

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live