Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Luni, 06 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Gavrilă

10 Februarie 2016
Vizualizari: 1879
Comentează add

Ministrul pentru românii de pretutindeni, Dan Stoenescu s-a întâlnit, astazi, cu președintele director general al Societății Române de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu.

Ministrul Dan Stoenescu s-a întâlnit cu şeful SRR, Ovidiu Miculescu

carmen-gavrila

Ministrul delegat pentru relaţiile cu românii de pretutindeni, Dan Stoenescu (stânga) şi președintele director general al Societății Române de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu. Foto: mae.ro.

Ministrul delegat pentru relaţiile cu românii de pretutindeni, Dan Stoenescu s-a întâlnit, astazi, cu președintele director general al Societății Române de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu.

Cei doi au discutat despre posibilitățile concrete de cooperare a Ministerului de Externe cu postul public de radio pentru crearea și implementarea unui spațiu comunicațional comun România – Republica Moldova, un element important în dezvoltarea unei societăți deschise și pluraliste în statul vecin.

Cei doi au remarcat rezultatele remarcabile obținute până în prezent de Radio Chișinău.

Ministrul delegat a subliniat importanța programelor de informare a populației vorbitoare de limbă română, dar și a celei de limbă rusă, cu accent pe difuzarea unor de emisiuni despre Uniunea Europeană și despre experiența de aderare a României.

Dan Stoenescu si-a declarat susținerea pentru eforturile radiiului public de dezvoltare a unor proiecte noi care să contribuie la o mai bună informare a românilor din vecinătatea apropiată, dar și a publicului din țară cu privire la viața acestora. 


Etichete ministrul delegat pentru relaţiile cu românii de pretutindeniDan Stoenescupreședintele director general al Societății Române de RadiodifuziuneOvidiu Miculescuspațiu comunicațional comun România – Republica MoldovaRadio Chișinău

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live