Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: „Alegeri prezidenţiale 2019. Mesaje electorale” Luni, 21 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Gina Poenaru, Botoşani

14 Mai 2018
Vizualizari: 661
Comentează add

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, face apel la toţi fermierii să depună până mâine seară cel târziu cererile pentru subvenţiile agricole pentru anul în curs.

Ministrul Agriculturii a vizitat un sistem de irigaţii din judeţul Botoşani

gina-poenaru-botosani

Petre Daea, ministrul Agriculturii. Foto: arhivă

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, face apel la toţi fermierii să depună până mâine seară cel târziu cererile pentru subvenţiile agricole pentru anul în curs.

El a explicat că încadrarea în termenul de depunere a cererilor va duce la plata cât mai rapidă a sumelor către fermieri şi la un nivel ridcat de absorbţie a fondurilor europene.

Ministrul Agriculturii a vizitat ieri sistemul de irigaţii de la Manoleasa, judeţul Botoşani, precum şi staţia de pompare Stânca Ştefăneşti, obiectiv care va fi reabilitat pentru a uda 3.000 de hectare de teren.

Petre Daea: Dacă nu există apă nu ai nici producţie. Iată de ce interesul deosebit pentru noi, pentru guvernul ţării, pentru toţi de aici de a pune în funcţiune sistemul de irigaţii. Pe data de 30 mai voi fi prezent aici pentru a vedea dacă lucrarea s-a finalizat, lucrare care nu este uşor de făcut pentru că în urmă vedeţi ce a rămas, ziduri aproape căzute, pompe dezmembrate, multe componente au fost luate.

Investiţia de la Icliceni - Stânca, în valoare de aproximativ 800.000 de lei, este asigurată din fondurile Ministerului Agriculturii şi urmează să fie finalizată până la sfârşitul lunii iulie, mai transmite corespondenta RRA, Gina Poenaru.
 


Etichete ministrul AgriculturiiPetre Daeafermierisubventii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live