Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: VATRA LUMINOASĂ Duminică, 19 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

16 Aprilie 2018
Vizualizari: 470
Comentează add

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, participă luni la reuniunea Consiliului Afaceri Externe, care se desfăşoară la Luxemburg.

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, la Luxemburg

florin-lepadatu

 

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, participă luni la reuniunea Consiliului Afaceri Externe, care se va desfăşura la Luxemburg, una dintre teme fiind situaţia din Siria.

Potrivit unui comunicat al MAE, alte teme importante de pe agendă sunt: situaţia din Iran, relaţia Uniunea Europeană - Federaţia Rusă, respectiv instrumentele financiare externe ale UE în contextul viitorului Cadru Financiar Multianual post-2020.

Înaltul Reprezentant al UE pentru politică externă şi securitate şi vice-preşedinte al Comisiei Europene, Federica Mogherini, va informa miniştrii de externe din statele membre ale Uniunii Europene, în debutul reuniunii, cu privire la evoluţiile din Gaza şi Venezuela.

De asemenea, în cadrul unui dejun informal de lucru, miniştrii de externe vor avea un schimb de opinii privind evoluţiile din Balcanii de Vest, cu accent pe dimensiunea de securitate. 


Etichete Teodor Meleşcanu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live