Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: OBIECTIV ROMANIA - continuare Miercuri, 20 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Gavrilă

20 Martie 2017
Vizualizari: 316
Comentează add

Ana Birchall, a declarat că este nevoie de ajutorul functionarilor pentru ca Romania sa se poata folosi de oportunitatea exercitării Președinției Consiliului UE in 2019.

Ministrul Afacerilor Europene - întâlnire cu reprezentanţii SNFP

carmen-gavrila

  Ministrul pentru afaceri europene, Ana Birchall. Foto: Arhivă.

Ministrul Afacerilor Europene, Ana Birchall, a declarat, dupa intalnirea cu reprezentantii Sindicatului Național al Funcționarilor Publici, ca este nevoie de ajutorul functionarilor pentru ca Romania sa se poata folosi de oportunitatea exercitării Președinției Consiliului UE in 2019.

In discutie au fost si posibilitățile de colaborare pentru selectarea și formarea unui corp profesional capabil să gestioneze provocările și gradul de complexitate tehnică a negocierile în cadrul Consiliului Uniunii Europene, cand Romania va detine presedintia acestei institutii in 2019.

Ana Birchall a precizar ca în această perioadă trebuie evaluate resursele umane din ministere și instituții, astfel încât să poata fi construita cea mai bună echipă de pregătire a Președinției române a Consiliului UE. 


 


Etichete Ministrul Afacerilor EuropeneAna BirchallSindicatul Național al Funcționarilor PubliciPreședinția Consiliului UE in 2019

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live