Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobriţoiu

30 Septembrie 2018
Vizualizari: 1319
Comentează add

Ministrul apărării naţionale Maihai Fifor dezminte că ar fi semnat o scrisoare împotriva lui Liviu Dragnea.

Ministrul Mihai Fifor neagă că ar fi semnat împotriva lui Liviu Dragnea

radu-dobritoiu

Ministrul apărării naţionale Mihai Fifor susţine că nu a semnat vreo scrisoare împotriva lui Liviu Dragnea. Într-o postare recentă pe Facebook, senatorul Mihai Fifor declară:

"Si povestea pare sa nu se mai termine... Aflu astazi ca am semnat nu stiu ce scrisoare impotriva presedintelui Dragnea, ca am participat la sedinte secrete, unde s-a redactat celebra scrisoare.

Ei bine, trebuie sa ii dezamagesc pe cei care au chef de astfel de manipulari ieftine...Nu am vazut niciodata aceasta scrisoare, asumata de trei colegi de partid, inainte de a fi facuta publica si, nici macar atunci, nu am avut rabdare sa o citesc pana la capat.

Nu mai vorbesc de faptul ca nimeni, niciodata nu m-a consultat cu privire la textul cu pricina sau la orice alt potential manifest.

Cat priveste intalnirile secrete, tare as vrea sa indice cineva care sunt intalnirile acestea secrete cu grupuri de complotisti din partid la care am participat.

Am incercat, cu orice risc, sa am in toata aceasta perioada o atitudine echilibrata, ponderata, indemnand la dialog in cadrul partidului si la gasirea celor mai bune solutii pentru ca guvernarea si majoritatea parlamentara, decise de romani, sa nu aiba de suferit.

Imi respect toti colegii de partid in egala masura, dar nu am fost si nu sunt adeptul spalatului rufelor in public, considerand ca astfel de lucruri nu fac decat sa dea apa la moara celor care, de luni de zile, se straduiesc sa creeze o bresa in partidul de guvernare, pentru a darama Guvernul Dancila.

In continuare cred cu tarie in nevoia imperioasa de a continua sa guvernam pentru dezvoltarea si bunastarea acestei tari pentru stabilitatea si unitatea Romaniei in an Centenar".
 


Etichete Mihai Fiforministrul FiforScrisoare Liviu Dragnea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live